26.04.2021 Tarihli Anons (İlan) Metni

CENAZE MERHUM:BELDAĞ KÖYÜNDEN MERHUM BİLAL AYDIN'IN OĞLU.BELEDİYE PERSONELİ FATİH, MUHTEREM VESÜMEYYA AYDIN İLE HATİCE AŞAR'IN BABALARI.FADİME ARICI, MEDİNE ÜSTÜN VE NAKLİYECİ HÜSEYİN AYDIN'IN ABİLERİ.MEVLÜT VE MUHAMMED AYDIN'IN YEĞENİ.ABDULHALİK İLHAN VE VAHAP AYDIN'IN AMCAOĞLU.TEK DEN EMEKLİ MUSTAFA AYDIN VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMUN CENAZESİ ASRİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

CENAZE MERHUME:KAMALI KÖYÜNDEN CEMAL MENGÜ'NÜN EŞİ.KASIM VE SABRİ MENGÜ'NÜN ANNESİ.KESKİNLER FIRININDA ÇALIŞAN AKİF MENGÜ'NÜN HALASI.BELEDİYE PERSONELİ MURAT MENGÜ'NÜN ABLASI.ŞERİFE MENGÜ VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMENİN CENAZESİ KAMALI KÖYÜNE DEFNEDİLECEKTİR.

CENAZE MERHUM:ERZURUMLU BELEDİYEDEN EMEKLİ MERHUM NAFİZ VE NAZİRE DEMİRTAŞ'IN OĞLU.ŞEKER FABRİKASINDAN EMEKLİ MUHLİS COŞKUN'UN YEĞENİ.HALİL İBRAHİM VE UĞUR COŞKUN'UN HALASININOĞLU.DEVLET HASTANESİ PERSONELİ BURAK, SAMET, DEMET, GÖKÇE,MELİKE VE UMUT CAN'IN AMCALARI.BELEDİYE PERSONELİ İHSAN, BİSİKLETCİ HALİL VE ERDOĞAN DEMİRTAŞ'IN ABİLERİ.BİRSEL DEMİRTAŞ'IN EŞİ.NAFİZ, EMRAH, SEVDA, SEVGİ VE SEVAL DEMİRTAŞ'IN BABALARI.ÇUHADARLAR UN FABRİKASINDAN EMEKLİ HASAN DEMİRTAŞ VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMUN CENAZESİ İSTANBUL SULTANBEYLİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR:ŞEBEKEDE ÇIKAN BİR ARIZA NEDENİ İLE CUMHURİYET MAHALLESİNE SAAT 17:00 'YE KADAR SU VERİLEMEYECEKTİR.

Oluşturulma Tarihi : 26.04.2021