29.04.2021 Tarihli Anons (İlan) Metni

CENAZE MERHUM:KUZEY IRAKTA YÜRÜTÜLEN OPERASYONDA AMASYANIN BELDAĞI KÖYÜNDENEYÜP GÖKÇE’NİN TORUNU.CEMALETTİN GÖKÇE’NİN OĞLU.VETERİNER UZMAN ONBAŞI HÜSAMETTİN GÖKÇE ŞEHİT OLMUŞTUR.ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ AMASYANIN BELDAĞI KÖYÜNE DEFNEDİLECEKTİR.ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET AİLESİNE VE MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

CENAZE MERHUME:FANLILI MERHUM ABDURRAHMAN BOZKURT'UN EŞİ.ŞEVKİ GÜLTEN VE MERHUM ŞEVKET GÜLTEN'İN KIZKARDEŞİ.VAKIFBANK EMEKLİSİ İLYAS BOZKURT VE ÇAYKUR PERSONELİYILMAZ BOZKURT'UN ANNELERİ.VAKIFBANK PERSONELİ YASİN BOZKURT'UN BABAANNESİ.BELEDİYEDEN EMEKLİ NURİ GÜLTEN'İN HALASI.BELEDİYE PERSONELİ LEVENT GİDER'İN TEYZESİ.GÜLBİKE BOZKURT VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMENİN CENAZESİ  ASRİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

CENAZE MERHUM:ONUR, OĞUZHAN, MUSTAFA VE DUYGU BAYRAM'IN BABALARI.TURHAL ESKİ MİLLİ PİYANGOCU ÖMER BAYRAM VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMUN CENAZESİ REŞADİYE-BEREKETLİ KASABASI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR:YENİŞEHİRDE KURULAN CUMARTESİ PAZARI BUGÜN AYNI YERİNDE SAAT 16:00'YA KADAR HİZMET VERECEKTİR.

TURHAL-TOKAT KOOPERATİFİNDEN DUYURULUR:SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA TURHAL-TOKAT MİNİBÜSLERİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR.

TURHAL-AMASYA ÖZ SEYAHAT'TEN DUYURULUR:TURHAL-AMASYA ÖZ SEYAHAT ARAÇLARI SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA SEYAHAT İZİN BELGESİ OLAN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKTİR.

TURHAL KAYMAKAMLIĞINDA DUYURULUR:

İLÇE UMUMİ HIFZISSIHHA KURULU KARARINCA BU ALANLARDA SİGARA İÇME YASAĞI GETİRİLMİŞTİR.

1- CUMHURİYET CADDESİ

2- GAZİOSMANPAŞA CADDESİ

3- TURGUT ÖZAL CADDESİ

4- ŞEHİT EMRAH ÇEÇEN CADDESİ