GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediyesi TUSKİ Müdürlüğü, araç filosunda bulunan 2 yüksek basınçlı kombine kanal temizleme aracı ile ilçe genelinde alt yapı bakım ve temizlik çalışması yapıyor.

TURHAL'DA ALTYAPI MERCEK ALTINA ALINDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi geçen sene kurduğu Parke Üretim Tesisi ile ilçe geneli çalışmalarda kullandığı kilitli parke ve bordür gibi ihtiyaçlarını kendi üretiyor.

TURHAL BELEDİYESİ 1 MİLYONUNCU PARKESİNİ ÜRETTİ

detaylar için tıklayın
Tokat’ın Turhal ilçesi Belediyesi tarafından bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan, vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı.

TURHAL BELEDİYESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik alanında da yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor. Bu manada Belediyenin Ulaşım Hizmetlerine bağlı atölyelerde özel olarak imal edilen Taziye araçları Turhallıların acılı günlerinde taziyeye gelen yakınlarını sıcak ve temiz bir alanda ağırlamalarına yardımcı oluyor.

MOBİL TAZİYE ARACI TURHALLILARIN HİZMETİNDE

Tokat’ın Turhal İlçesi Belediyesi, kendi atölyelerinde imal ettiği mobil taziye araçlarıyla ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor. Turhal Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik alanında da yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor. Bu manada Belediyenin Ulaşım Hizmetlerine bağlı atölyelerde özel olarak imal edilen Taziye araçları Turhallıların acılı...

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, internet sitesi üzerinden vatandaşların emlak, reklam, konut vergisi gibi ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için online ödeme sistemini hayata geçirdi.

TURHAL BELEDİYESİNDE ONLİNE ÖDEME DÖNEMİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi ekiplerimiz ilçemizde 4 gündür devam eden kar yağışı, günlük hayatı etkilememesi içinaralıksız çalışmaya devam ediyor.

BAŞKAN BEKLER:’’KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.’’