GÜNCEL HABERLER

Ankara Gazi Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi Ebru AYAN, Turhal Belediyesine 5 adet köpek kulübesi bağışladı.

TURHAL BELEDİYESİ’NE DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

detaylar için tıklayın
Bakıma muhtaç olan yaşlılar için Turhal Belediyesi “Evlere temizlik hizmeti” veriyor. Ev temizliği hizmeti kapsamında yalnız yaşayan,

TURHAL’DA ÜCRETSİZ EV TEMİZLİĞİ HİZMETİ DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnafımıza hayırlı işler dileğinde bulundu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN ESNAF ZİYARETLERİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü düzenlenen törene katıldı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ