GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZGÜR KARABAT TURHAL’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Özgür Karabat, Belediye Başkanımız Mehmet Erdem Ural’a hayırlı olsun ziyareti için Turhal’a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Özgür Karabat’ın ziyaretine Belediye Başkanımız Mehmet Erdem Ural ve partililer katıldı.

Başkanımız Mehmet Erdem Ural, Sayın Özgür Karabat’a ithafen; ’’Şehrimize hoş geldiniz. Süreç içerisinde verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum. Ne zaman arasak ulaştık. Bu anlamda size il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza da teşekkürü borç bilirim.’’ Dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Sayın Özgür Karabat ise; ’’ Sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Kısa zamanda Turhal ilgi odağı oldu. Bizim meselemiz bu şimdi. Bu ilgiyi Turhal’a yatırıma dönüştürmek istiyoruz. Seçimden önce nasıl aday belirleyeceğimizin kriterleri vardı. Adaylarımız genç olacak, kentine değer katmış ve daha fazla değer katacak adaylar olacak. Bize başvuran adaylar içerisinde erdem bey yoktu. Ama halka sorunca erdem beyle ilgili bir ilgi gördük. Sonrasında kendisiyle görüştük ve ailesinde bir risk aldı. Neticede Türkiye'de ticaretle uğraşanların siyasete girme kararı kolay bir karar değil. Ama kazandık. Türkiye'de de kazandık. Turhal'la beraber birçok önemli yerde partimiz büyük başarılar elde etti. Ama biz bunu şöyle yorumlamıyoruz. Bir bir zafer kazandık demiyoruz. Bizim kazanmamız başkasının mağlubiyet orak düşünmüyoruz. Vatandaş bize bir sorumluluk verdik bize Turhallı emanet etti. Elbette ki bize oy verenlere bakarsak geçen seçimde bize oy vermemiş olanlar var. Bu oyları da ona göre hassasiyetlerimizi politikalarımızı geliştirmemiz gerekiyor.’’dedi.

Bize oy vermeyenlere hizmet vermeme anlayışı bizde olmaz.

Oy verenlere karşı olan sorumluluklarını dile getiren Sayın Özgür Karabat açıklamalarına devam etti. ‘’Bize oy vermeyenlere hizmet yok anlayışı bizde olmaz. Turhal’a yeniden Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olacak. Bu yolda da Erdem başkanım önemli bir görev yüklenecek.’’dedi

Tokat Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Çağdaş Kurtgöz ve Turhal İlçe Başkanı Sayın Hasan Yücel Resuloğlu’da Sayın Özgür Karabat’a ziyaretleri için teşekkür ederek, Başkanımız Ural’a başarılar diledi.


Oluşturulma Tarihi : 10.04.2024