GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye başkanı Yılmaz Bekler, 1 Haziran’da üniversite sınavına girecek olan gençlerle bir araya gelerek moral ve motivasyon söyleyişi programı gerçekleştirdi.

BAŞKAN BEKLER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, caddelere kurduğu modern aydınlatma sistemiyle kenti güzel bir görünüme kavuşturdu. Turhal Belediyesi, alt ve üst yapı ile sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık veriyor.

TURHAL’A MODERN AYDINLATMA SİSTEMLERİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından, Turhaspor’a yapılacak olan spor tesislerinin zemin etüt çalışmalarına başlanıldı.

TURHALSPOR’UN 50 YILLIK TESİS SORUNU TARİH OLUYOR

BAŞKAN BEKLER, MAHALLE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler halkın istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek için "Yoğurtmaçlar bizden çaylar sizden" sloganıyla her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar devam ediyor.

TURHAL BELEDİYESİ YENİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, yaz sezonu öncesinde başlattığı yol bakım çalışmaları kapsamında Osmangazi Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

TURHAL’DA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR