GÜNCEL HABERLER

Gençlerimiz  Rol Modelim Olur musun? Projesi bünyesinde Ankara da bir dizi ziyarette bulundu.

TURHALLI GENÇLERDEN BAŞKENT’E BİR DİZİ ZİYARET

Gençlerimiz Rol Modelim Olur musun? Projesi bünyesinde Ankara da bir dizi ziyarette bulundu.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler Tokat Milletvekili Celil Göçer’e eşlik ederek bir dizi ziyarette bulundu.

TOKAT MİLLETVEKİLİMİZ CELİL GÖÇER İLE BİR DİZİ ZİYARET

detaylar için tıklayın

İlçemizde 12 bin öğrenci tatil sonrası okullarına ve öğretmenlerine kavuşurken, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından öğrenci yurdu olarak kullanılan binada Atatürk İlkokulu ismini alarak öğrencilerle buluştu

FETÖNÜN EL KONULAN PANSİYONU ATATÜRK İLKOKULU OLARAK HİZMETE AÇILDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde aylık  gerçekleştirilen  Tarih ve Kültür Sohbetleri programında Belediye Başkanımız  Yılmaz Bekler açıklamalarda bulundu.

DURSUN GÜRLEK İLE TARİH VE KÜLTÜR SOHBETLERİ

Turhal Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde aylık gerçekleştirilen Tarih ve Kültür Sohbetleri programında Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler açıklamalarda bulundu.

detaylar için tıklayın
25 yıldır Çarşamba pazarı kurulurken belediye hoparlöründen dua yayımlanıyor, Bu hafta Pazar duasını ilçe tarihinde il olarak Belediye Başkanı Yılmaz Bekler okudu

ESNAF GÜNE DUA EDEREK BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Turhal da Sivaslılar derneğinin üyesi olan hanımefendiler Suriye de Zeytindalı harekatında görev alan Mehmetçikler için kışlık içlik ördüler.

MEHMETÇİK İÇİN YÜN İÇLİK ÖRDÜLER