GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Zabıta Müdürlüğüne bağlı personellerle koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

BAŞKAN BEKLER’DEN ZABITA PERSONELİNE KORDİNE TOPLANTISI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde aylık  gerçekleştirilen  Tarih ve Kültür Sohbetleri programında Kültür Tarihçisi ve Yazar Dursun Gürlek Aziz Mahmut Hüdayi Efendiyi anlattı.

DURSUN GÜRLEK İLE TARİH VE KÜLTÜR SOHBETLERİ

Turhal Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde aylık gerçekleştirilen Tarih ve Kültür Sohbetleri programında Kültür Tarihçisi ve Yazar Dursun Gürlek Aziz Mahmut Hüdayi Efendiyi anlattı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler

TURHALDA MAHALLE TOPLANTILARI DEVAM

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler "Yoğurtmaçlar bizden, çaylar sizden" sloganıyla her hafta farklı bir mahallede düzenlenen programla halkın taleplerini dinliyor.

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen

TURHAL DA SIFIR ATIK PROJESİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BİSİKLET ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen "Bisikletini al gel, sıfır atığa pedal çevir" etkinliğine çok sayıda genç destek verdi.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Ankara'da öğrenim gören Tokatlı öğrencilerin sosyal medya üzerinden isteklerini kırmadı

SOSYAL MEDYADAN YOĞURTMAÇ İSTEDİLER

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesinde restore edilen 66 Evler Parkı Şehit Yasin Gencer Parkı olarak düzenlenen törenle açıldı.

ŞEHİDİN ADI PARKTA YAŞATILACAK