GÜNCEL HABERLER

Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler  Kentsel Dönüşüm Projesi bilgilendirme toplantısında Müteahhitlerle bir araya geldi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler Kentsel Dönüşüm Projesi bilgilendirme toplantısında Müteahhitlerle bir araya geldi.

detaylar için tıklayın
Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Turhal Belediyesi tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi.

TURHAL’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

detaylar için tıklayın
Suriye’nin Afrin kentinde teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 3 askerden Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü’nün cenazesi Tokat’ın Turhal ilçesinde defnedildi.

ŞEHİDİMİZ GÖKHAN GÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

detaylar için tıklayın
Tokat’ın Turhal ilçesin’de Afrin’deki askerler için çekilen Şehadet Uykusu adlı kısa filmin galası yapıldı.

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN ÇEKİLEN "ŞEHADET UYKUSU" FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen

ONBEŞLİLER ÇANAKKALE’YE GİDİYOR

Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen "Asım’ın Nesli Onbeşliler Çanakkale’ye Gidiyor" etkinliğinde duygusal anlar yaşandı

detaylar için tıklayın
Turhalımızda bedensel ve zihinsel engelli çocuklar 15’ liler askeri kıyafetini giyerek kınaları yakıldıktan sonra yemin ettiler. Çocuklarının mutlu gününe ortak olan aileler, sevinç gözyaşı döktü.

ENGELLİ ÇOCUKLAR ASKER OLDU