GÜNCEL HABERLER

Belediye  Başkanımız İlker Bekler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan gününün, milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacağını vurguladı.

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız İlker Bekler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan gününün, milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacağını vurguladı.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer’e Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara’ya iade-i ziyarette bulundu.

BAŞKAN BEKLER İADE-İ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Ak Parti Tokat  Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı  İlker Bekleri makamında ziyaret ederek  “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu.

TOKAT MİLLETVEKİLİ BEYAZIT’TAN BAŞKAN BEKLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı İlker Bekleri makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı İlker Beklerin görevi devralmasıyla birlikte toplumun her kesiminden başlayan “Hayırlı Olsun” ziyaretleri devam ediyor.

BAŞKAN İLKER BEKLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Şehit Yavuz Uygun için mevlit okutuldu. Şırnak’ın Silopi ilçesinde askerleri taşıyan bir aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yavuz Uygun için memleketi Turhal ilçesinde mevlit okutuldu.

ŞEHİT YAVUZ UYGUN İÇİN MEVLİT OKUTULDU

detaylar için tıklayın
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Turhal Belediye Başkanı seçilen İlker Bekler, mazbatasını aldı.

BAŞKAN İLKER BEKLER GÖREVİNE BAŞLADI