GÜNCEL HABERLER

Tural Belediyesi, Dünya Engelliler Günü etkinleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

TURHAL BELEDİYESİ'NDEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

BAŞKAN BEKLER’DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

detaylar için tıklayın

Tokat'ın Turhal İlçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından deprem riskli alan ilan edilen Camikebir ve Kova Mahallelerinde Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile birlikte kale etrafındaki konutların yıkılarak yerine tarihi dokuya uygun, çevre düzenlemesi ve alt yapısı modern bir konutlar inşa edilmesi planlanıyor.

KALE ÇEVRESİNDE BULUNAN, DEPREM RİSKİ ALTINDA Kİ BİN 500 EV YIKILACAK

detaylar için tıklayın
Turhal ilçesindeki esnaf ve iş adamlarına ziyarette bulunan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Yavuz Selim Mahallesi, Çarşı esnafını ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKAN YILMAZ BEKLER’İN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Turhal’da vatandaşlara  pilav ve ayran dağıtıldı.

Turhal da "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinliği

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Turhal’da vatandaşlara pilav ve ayran dağıtıldı.

Turhal da "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinliği