GÜNCEL HABERLER

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenle başladı. Törene, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü İlhan KURTUL Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMASI

"KADIN ANNELİKLE YÜCELİR" ADLI KONFERANS

Turhal Belediyesi ve Turhal Belediyesi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Eğitimci-Yazar ve Aile Danışmanı Saliha ERDİM’in "KADIN ANNELİKLE YÜCELİR" konferansı düzenlendi.

detaylar için tıklayın
Şenyurt Kasabası Mercimek Tepe'de yapılan Cross Country Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması yurt içinden katılan paraşütçüler izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

MERCİMEK TEPE CROSS COUNTRY ULUSLARARASI YAMAÇ PARAŞÜTÜ MESAFE YARIŞMASI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından “Hanımeli El Emeği Göz Nuru Pazarı” kapalı pazar yerinde 14 Mayıs Pazar günü açılışının yapılacağı açıklandı. Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER konu ile ilgili açıklama yaparak:

HANIMELİ EL EMEĞİ GÖZ NURU PAZARI AÇILIYOR

detaylar için tıklayın
Turhal İlçe Müftülüğü personelleri, Başkanımız Yılmaz BEKLER, Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf GENİŞ ve Belediye personellerimize “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle karanfil dağıttı.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUTLU DOĞUM KARANFİLİ

detaylar için tıklayın
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanifi VURAL ve Genel Sekreter Ekrem ANAÇ Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER’i makamında ziyaret etti.

REKTÖR’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET