GÜNCEL HABERLER

Turhal'ımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Tokat merkeze bağlı Saltuk Köyü mevkiinde yapmayı planladığımız belediyemize ait Rüzgâr Enerji Santral Tesisi Projemiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kabul edilmiştir.

RÜZGAR ENERJİSİ SANTRALİ PROJEMİZ ONAYLANDI.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

detaylar için tıklayın

BAŞKAN BEKLER: “BİZİM TEK DERDİMİZ VE DÜŞÜNCEMİZ HİZMETTİR”

Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Fen İşler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanımız İlker BEKLER, belediye olarak çalışmalarını hızla sürdüreceklerini belirterek, " Bizim tek derdimiz ve düşüncemiz hizmettir" dedi.

detaylar için tıklayın
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81'inci yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen tören ve etkinliklerle anıldı.

TURHAL’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 10 KASIM MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER ilçede açılan organ bağış standına ziyaret ederek gönüllü bağışçı oldu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER ORGAN BAĞIŞÇISI OLDU