GÜNCEL HABERLER

Belediye Başkanımız İlker BEKLER Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz; yaya güvenliğinin en üst seviyede tutulması amacıyla bu yıl okul önlerinde belirlenen noktalara '' Hız kesici kasis '' yapıyor.

OKUL GEÇİTLERİNE HIZ KESİCİ KASİS YAPIYOR.

detaylar için tıklayın
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 14 Ağustos 2015 tarihinde teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Yasin GENCER için mevlit okutuldu.

''ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ELLER SEMAYA AÇILDI.''

detaylar için tıklayın
Kurban Bayramı öncesi Mezarlıklar Müdürlüğü Personelimiz Mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmasının yanı sıra Mezarlıklarımızda bulunan Şehit mezarlarımızın bakımı ve bayrak değişimlerini gerçekleştirdiler.

ŞEHİTLİKLERİMİZİN BAKIMLARI VE BAYRAK DEĞİŞİMLERİ YAPILDI.

detaylar için tıklayın
İlçemizin içinden geçen ve şehri ikiye bölen Yeşilırmak içinde Turhal belediyesi tarafından temizleme çalışmaları başlatıldı.

YEŞİLIRMAK TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI.

detaylar için tıklayın
Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit parke çalışmalarına devam ediyor.

KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR