GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediyesi tarafından 4.Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programında Abdurrahman ÖNÜL konser verdi.

ABDURRAHMAN ÖNÜL BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi 4. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programın 14. gününde Urfa Sıra Gecesi ekibi konser verdi.

URFA SIRA GECESİ EKİBİ GECEYE RENK KATTI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, ilan ve duyuru amacıyla şehir merkezinde kullandığı hoparlörleri yenileme çalışmalarına başladı.

BELEDİYE İLAN SİSTEMİ YENİLENİYOR

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen  4. Ramazan Etkinlikleri Grup Meva ile devam etti.

TURHAL'DA RAMAZAN GECELERİ DOLU DOLU GEÇİYOR

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Ramazan Etkinlikleri Grup Meva ile devam etti.

detaylar için tıklayın
4. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda tasavvuf müziği sanatçısı Fatih YARDIM konser verdi.

TURHAL'DA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesinin düzenlemiş olduğu 4. Ramazan Etkinlikleri Esat AYDOĞAN ile devam etti.

ESAT AYDOĞAN KONSERİNE BÜYÜK İLGİ