GÜNCEL HABERLER

Çivril Deresi-Yürüyüş Yolu yapımında sona yaklaşıldı.

ÇİVRİL DERESİ-YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çivril Deresi-Yürüyüş Yolu yapımında sona yaklaşıldı.

detaylar için tıklayın
Şehidimiz J.Uzm. Çvş Kadir SEÇGİN Şenyurt Beldesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

ŞEHİDİMİZ J.UZM.ÇVŞ.KADİR SEÇGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek için düzenlenen etkinlikte çok sayıda ilçe sakini bisiklet sürdü.

SIFIR ATIK PROJESİ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

detaylar için tıklayın
TUSKİ Müdürlüğü ekipleri; Ana yollardan başlayarak aşağı kotta veya yukarı kotta olan rögar ve baca kapaklarını asfaltla aynı seviyeye getirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

İLÇEMİZDEKİ MASLAKLAR VE BACALARIN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Market ve Bakkallardaki gıda ürünlerini son kullanma tarihi denetiminin devam ediyor.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI