GÜNCEL HABERLER

Belediye başkanımız Yılmaz Bekler Turhal meslek yüksek okulunda öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

BAŞKAN BEKLER’DEN GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİ TURHAL MESLEK YÜKSEK OKULUNA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman Belediye Başkanımız Yılmaz Bekleri  ziyaret etti. Ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet Arıkan, Tokat Başsavcısı Aydın Turhan, İl Emniyet Md. Göksel Topaloğlu, Turhal  Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer , Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman’a eşlik etti.

TOKAT VALİSİ DOKTOR ÖMER TORAMAN’DAN BAŞKAN BEKLER’E ZİYARET

Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman Belediye Başkanımız Yılmaz Bekleri ziyaret etti. Ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet Arıkan, Tokat Başsavcısı Aydın Turhan, İl Emniyet Md. Göksel Topaloğlu, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer , Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman’a eşlik etti.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER Kudüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BEKLER; “ KUDÜS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER Kudüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER İlkokullara lale soğanı dağıtımında açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BEKLER’DEN LALE SOĞANI DAĞITIMI

detaylar için tıklayın
“Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin gerçekleşmesini sağlayan önemli günlerden birisi olan ve en iyi şekilde değerlendirilmesi gereken Mevlit kandiline dikkat çeken Başkan Yılmaz BEKLER

BAŞKAN BEKLER’DEN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye başkanımız Yılmaz BEKLER, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulundu.

BAŞKANIMIZ YILMAZ BEKLER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI