GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler düğün evinde mutluluğu, cenaze evinde hüznü paylaşıyor.

BAŞKAN BEKLER İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

detaylar için tıklayın
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 14 Ağustos 2015 tarihinde teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Yasin Gencer için memleketi Turhal ilçesinde mevlit okutuldu.

ŞEHİT YASİN GENCER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

detaylar için tıklayın
Erzurum’da  yaşayan, Minik  Elif  Giden ailesiyle birlikte topladığı mavi kapakları sosyal medya üzerinden iletişime geçtiği Turhal Belediyesi yetkililerine engelli arabası almak için teslim etti.

MİNİK ELİF’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Erzurum’da yaşayan, Minik Elif Giden ailesiyle birlikte topladığı mavi kapakları sosyal medya üzerinden iletişime geçtiği Turhal Belediyesi yetkililerine engelli arabası almak için teslim etti.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER' in seçim vaatleri arasında yer alan Hep Bir Hallı “Turhallıyız, Çaylar Sizden, Yoğurtmaçlar bizden”  Mahalle toplantıları projesine Mevlana Mahallesinde yaptığı toplantı ile devam etti.

Turhal da Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER' in seçim vaatleri arasında yer alan Hep Bir Hallı “Turhallıyız, Çaylar Sizden, Yoğurtmaçlar bizden” Mahalle toplantıları projesine Mevlana Mahallesinde yaptığı toplantı ile devam etti.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Turhal Sanayi Sitesindeki esnaflarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

BAŞKAN BEKLER SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye’sinin düzenlediği Turhal’ın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl dördüncüsünün düzenlendiği ’En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’ nda yarışmacılar ödüllerini aldılar.

EN GÜZEL BALKON VE BAHÇE YARIŞMASI